INGYENES interaktív online tréning

Október 9-ig a Tiéd lehet!

Hogyan tanulj gyorsabban spanyolul?

  • 00n
  • 00ó
  • 00p
  • 00mp
Szeretnéd tudni, hogyan tudod gyorsabban és eredményesebben folytatni a spanyoltanulást?
A tréning után tudni fogod:
Jelentkezési határidő:

Hogyan tudsz jelentkezni?

Kattints bármelyik kék gombra, majd hozz létre egy új felhasználói fiókot az Español Adictos oktatási felületén. Emailben értesítelek majd, amint hozzáférsz a tréninghez. 

A tréningen való részvétel mindenféle kötelezettségtől mentes.

Már több, mint 600-an tanultak a módszerrel, amit bemutatok. Kíváncsi vagy mit mondanak?

"(...) Nem tudok elég hálás lenni Evelinnek, a kurzus oktatójának és megálmodójának, aki a módszere segítségével könnyen elsajátíthatóvá tette a spanyol nyelvet. (...) már nem csak maga a spanyol nyelvet imádom, de tanulni is azt." 😍

Abuczki Mariann

"(...) a maratoni tanulásom is kiváltott némi pozitívumot, adott annyi bátorságot hogy a párom családja körében folyamatosan tudtam párbeszédbe keveredni szinte mindannyiukkal, érteni eddig is sok mindent megértettem,de nem tudtam,nem mertem megszólalni spanyolul. Nagy meglepetés volt ez az egész család számára, hiszen 6 éve vagyunk együtt a jegyesemmel és eddig néma,mosolygós megfigyelőnek számítottam. És ezt neked köszönhetem! 🙏"

Botos Réka

"Hola Evelin, köszönöm szépen neked mindkét interaktív kurzust! Szuperek a módszereid és nagyon kreatívak a téma választások 😁 Mindig óriási szerettel fordulsz minden tanítványod felé amiért külön hálásak lehetünk🥰! Nagyon köszönöm neked az eddigieket (...).

Katona Balázs

Ki tartja a tréninget?

perfil

Mészáros Evelin vagyok, a Lleidai Egyetemen (Spanyolországban) végzett spanyoltanár és online tananyagfejlesztő.

Közel 4 évet éltem már spanyol nyelvterületen, jelenleg is a napsütötte Barcelonában élek.

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több embernek segítsek a hagyományos oktatási rendszer által belénk táplált rossz tanulási szokásokat korszerű módszerekre cserélni, hogy ezáltal gyorsabban elérjék a céljukat. 

Akár a mindennapok során van szükséged a spanyolra, akár egyszerűen csak elvarázsolt a nyelv szépsége, ezért szeretnéd beszélni és érteni azt, számíthatsz a segítségemre!

Legyen a spanyol nyelvtanulás egy csodálatos, örömteli utazás!