Español Activo® Básico A1 kurzus kezdőknek

Az INTERAKTÍV videókurzus, ami (tényleg) FELLENDÍTI A SPANYOLOD

– és ahol Te vagy a főszereplő

Mi vár rád a kurzuson?
Az Español Adictos egyedi fejlesztésű, interaktív tanulási módszerét alkalmazva képes leszel alapszinten kommunikálni a leggyakoribb hétköznapi helyzetekben – akár már a jövő nyáron!

Miért egyedülálló Magyarországon ez a videókurzus?

Mert interaktív videós technológiát alkalmaz, így tartósabb és szilárdabb tudást szerzel, ráadásul gyorsabban.

Mik azok az interaktív videók?

Miért jó ha interaktív videókkal tanulsz a hagyományos helyett?

Az Español Activo® módszernek köszönhetően stresszmentesen és gyorsan tanulhatsz, ami önbizalommal tölt el!

Megmutatom, hogy hogyan.

Olyan kifejezéseket és mondatokat fogsz tanulni, amik a mindennapi kommunikáció során és kezdő szinten a legfontosabbak.

A példamondatokon keresztül történő tanulásnak köszönhetően gyorsabban megragad, amit tanulsz, és a beszédben is könnyebben előjön.

A példamondatok során ösztönösen sajátítod el a nyelv logikáját. Valamint kifejezetten magyar nyelvtanulókra szabott magyarázatokkal is segítek neked, hogy képes legyél saját mondatokat alkotni.​

Az anyanyelvi hanganyagok segítenek neked, hogy a való életben is megértsd a nyelvet, akár filmekben, dalokban vagy a helyiekkel beszélgetve.​

Végeredmény:

Büszkének és magabiztosnak érzed majd magad, mert fogod tudni használni a nyelvet hétköznapi helyzetekben és ráadásul természetesen fogsz hangozni.​

A kurzus után képes leszel:

Tudd meg, hogy neked való-e a kurzus!

„Olyan könnyedén tudjuk tanulni a nyelvet, amit én soha nem gondoltam...”

„Olyan szilárd alapot kaptam, amit nemcsak hogy már most tudok használni hétköznapi helyzetekben, hanem amire nagyon jól lehet majd építkezni.”

Mit tanulhatsz meg pontosan a kurzus során?

Köszönések és bemutatkozás. A spanyol nyelv betűi és hangjai. Alapvető nemzetiségek és foglalkozások. A számok 0-100-ig.

Szándék kifejezése. Idő meghatározása (napok, hónapok, évszakok nevei). Mindennapi tevékenységek. A szabályos igék jelen időben.

A család. Személyleírás (külső és belső tulajdonságok). A ser létige. Tetszés és nemtetszés kifejezése. Birtoklás kifejezése.

Szállásfoglalás. Preferenciák kifejezése. Kérdőszavak (ki, mi, mikor, hol, mennyi). Létezés kifejezése (hay ige) és helymeghatározás (estar ige).

Vásárlással kapcsolatos kifejezések. Élelmiszerek, ruhadarabok és egyéb mindennapos használati tárgyak nevei. A számok 1 000 000-ig.

A lakóhellyel kapcsolatos szókincs (lakóhelytípusok, helyiségek, bútorok, egyéb tulajdonságok). Helyhatározó szavak.

Helyek és szolgáltatások egy városban. Útbaigazítás. Tömegközlekedéssel kapcsolatos szókincs. Az időjárás. A három létige (ser, estar, haber).

Mindennapi cselekvések. Az idő és a gyakoriság. Rendhagyó igék jelen időben. Barátok meghívása, programok szervezése.

Éttermi rendelés. Alapvető élelmiszerek és elkészítési módok. Tipikus spanyol és latin-amerikai ételek.

Még több visszajelzés

"(...) a maraton tanulásom is kiváltott némi pozitívumot, adott annyi bátorságot hogy a párom családja körében folyamatosan tudtam párbeszédbe keveredni szinte mindannyiukkal, érteni eddig is sok mindent megértettem,de nem tudtam,nem mertem megszólalni spanyolul. Nagy meglepetés volt ez az egész család számára, hiszen 6 éve vagyunk együtt a jegyesemmel és eddig néma,mosolygós megfigyelőnek számítottam. És ezt neked köszönhetem! 🙏"

Botos Réka
Botos Réka

"Életem legjobb és leghasznosabb nyelvtanfolyama fejeződött be az Espanol Adictos diákjaként. Nem tudok elég hálás lenni Evelinnek, a kurzus oktatójának és megálmodójának, aki a módszere segítségével könnyen elsajátíthatóvá tette a spanyol nyelvet. A kurzus végéhez közeledve már egy a szintnek megfelelő tudással és magabiztossággal rendelkeztem, amit eddig sose tapasztaltam. 😉 (...) már nem csak maga a spanyol nyelvet imádom, de tanulni is azt." 😍

Abuczki Marianna
Abuczki Marianna

"Ha azon gondolkozol, hogy spanyol nyelvet tanulnál, de nem szavakat akarsz biflázni és mantrázni, akkor jó helyen jársz. Evelin kurzusa kommunikációra fókuszál, az első perctől azt érzed, hogy bár online tanulsz, de mintha Evelin ott lenne veled és csak hozzád beszélne. A tanfolyam során kifejezetten olyan szavakat, mondatokat, kifejezéseket tanulhatsz, amit élő beszédben, szituációkban tudsz használni. A témákat játékosan és interaktívan lehet feldolgozni. Szóval érdemes belevágni!"

O. Bernadette
O. Bernadette

"Ha szeretnél egy olyan tanfolyamot, ami amellett, hogy online végezhető, a saját időbeosztásod, lehetőségeid szerint, viszont mindent ad, amit egy személyesen részvétellel végzett kurzus, akkor a legjobb helyen vagy! Evelin egyedi, interaktív megoldása nagyon könnyen megszerethető, igazán színes, izgalmas. Csak ajánlani tudom!"

Patkóne Wippelhauser Nikolett
Patkóne Wippelhauser Nikolett

Hola Evelin, köszönöm szépen neked mindkét interaktív kurzust! Szuperek a módszereid és nagyon kreatívak a téma választások 😁 Mindig óriási szerettel fordulsz minden tanítványod felé amiért külön hálásak lehetünk🥰!

Katona Balázs
Katona Balázs

Evelin szuper tanár! A tananyag nagyon jól kidolgozott és értelmezhető volt, nagyon könnyű volt Evelinnel tanulni 👏 ❤

Csányi Krisztina
Csányi Krisztina

A kurzus számokban

9 modul

80+ interaktív videólecke

400+ interaktív gyakorló feladat

600+ példamondat hanganyaggal

Kitől fogsz tanulni?

Mészáros Evelin

online spanyol nyelvi mentor

Ha jelentkezel a kurzusra, ez mind a Tiéd lesz

*Kizárólag a Teljes csomag tartalma.

"Jó-jó, Evelin, de nekem nincs sok időm a tanulásra."

Semmi gond! Tanulj annyit, amennyit tudsz, akkor, amikor ráérsz. Éppen ezért adok neked örökös hozzáférést a tananyaghoz. A saját ütemedben haladhatsz, sietség nélkül.

Látod már, hogy megéri jelentkezned? 😉

🔐A fizetés biztonságos rendszeren keresztül történik. Nem tároljuk a bankkártya-adatokat. 

Maradt még kérdesed?

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a tanfolyammal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlem, az espanol.adictos@gmail.com email címen bátran tedd meg!

Tekintettel arra, hogy Spanyolországban élek, az áraimat euróban adom meg.
Az online bankkártyás fizetés azonban semmilyen plusz költséggel nem jár számodra, akkor sem, ha csak forint alapú számlád van. A tanfolyam ára az aktuális napi középárfolyam szerint fog levonódni a kártyádról.

Semmilyen előképzettségre nincs szükség, ugyanis a tanfolyam teljesen kezdő szintről indul.

Kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni. A tranzakció a külső banki partnerem (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos és elterjedt módja az online vásárlásnak, és természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. Ha technikai nehézséged merül fel, vedd fel velem a kapcsolatot az hola@espanoladictos.com e-mail címen.

Ha szeretnéd az Español Activo spanyoloktatási program valamelyik csomagját megrendelni, akkor a kívánt csomagajánlat alatti gombra kattintva ki kell töltened a megrendelő űrlapot. Meg kell adnod az adataid, majd az online rendszeren keresztül fizetned. 

Attól függ, hogy mennyit és milyen gyakran tanulsz. Ha például minden nap tanulsz egy órát, akkor akár 3-4 hónap alatt befejezheted a kurzust. 

Igen, a teljes tananyaghoz hozzáférést kapsz a jelentkezés után 1 munkanapon belül. 

A kurzushoz örökös hozzáférést kapsz. A tananyagot Español Adictos oktatási felületén éred el, ezen a linken: https://espanoladictos.com/aula 

 

Nincs semmilyen rendkívüli technikai követelmény, a kurzushoz csak egy számítógép kell, internetkapcsolat, és esetleg egy fülhallgató.

A kurzus mobiltelefonon is működik, de a jobb felhasználói élmény érdekében számítógép használatát javaslom.

Ha szeretnél az extra interaktív gyakorlófeladatokhoz is hozzáférni, valamint a beszédfejlesztő videókhoz, akkor csak írj nekem egy e-mailt az espanol.adictos@gmail.com címre és tájékoztatlak a részletekről.