21 napos INGYENES hozzáférés

Szeptember 20-ig a Tiéd lehet!

Sajátítsd el a spanyol nyelv alapjait interaktívan, 21 nap alatt!

flecha negra

INGYENES online minikurzus teljesen kezdőknek, interaktív videókkal, feladatokkal és csoportos konzultációval! Szeptember 20-ig a tiéd lehet!

  • 00n
  • 00ó
  • 00p
  • 00mp
Akkor a legjobb helyen jársz!

Éld át az interaktív tanulás örömét ezen a kommunikációközpontú kurzuson, ahol életszerű szituációkon keresztül tanulod meg HASZNÁLNI a spanyol nyelvet!

Miért éri meg kipróbálni a minikurzust?

Azonnali visszajelzést kapsz a feladatokról, amiket a videók közben megoldhatsz. Szinte úgy, mintha egy élő magánórán lennél.

Hanganyaggal és képekkel ellátott illusztratív tananyagok, melyekkel hatékonyabb és élvezetesebb a tanulás.

A kiejtést és a beszédet is gyakorolhatod a beépített hangfelismerő szoftver segítségével.

100% online, és a saját időbeosztásod szerint végezheted.

A 21 nap során megtanulod:

Kezdés: (szerda)​

Mi mindent kapsz a tanfolyamon?

  • Interaktív videók
  • Interaktív feladatok és játékok
  • Letölthető anyagok
  • Csoportos kérdezz-felelek és mentoring

Már több, mint 400-an kipróbálták. Ugye te sem hagyod ki?

"Életem legjobb és leghasznosabb nyelvtanfolyama fejeződött be az Espanol Adictos diákjaként. Nem tudok elég hálás lenni Evelinnek, a kurzus oktatójának és megálmodójának, aki a módszere segítségével könnyen elsajátíthatóvá tette a spanyol nyelvet. A kurzus végéhez közeledve már egy a szintnek megfelelő tudással és magabiztossággal rendelkeztem, amit eddig sose tapasztaltam. 😉 (...) már nem csak maga a spanyol nyelvet imádom, de tanulni is azt." 😍

Abuczki Mariann

"Ha azon gondolkozol, hogy spanyol nyelvet tanulnál, de nem szavakat akarsz biflázni és mantrázni, akkor jó helyen jársz. Evelin kurzusa kommunikációra fókuszál, az első perctől azt érzed, hogy bár online tanulsz, de mintha Evelin ott lenne veled és csak hozzád beszélne. A tanfolyam során kifejezetten olyan szavakat, mondatokat, kifejezéseket tanulhatsz, amit élő beszédben, szituációkban tudsz használni. A témákat játékosan és interaktívan lehet feldolgozni. Ahogy bővül a szókincs, úgy lesz egyre több érdekes játékos feladat. Szóval érdemes belevágni!"

O. Bernadette

"(...) a maratoni tanulásom is kiváltott némi pozitívumot, adott annyi bátorságot hogy a párom családja körében folyamatosan tudtam párbeszédbe keveredni szinte mindannyiukkal, érteni eddig is sok mindent megértettem,de nem tudtam,nem mertem megszólalni spanyolul. Nagy meglepetés volt ez az egész család számára, hiszen 6 éve vagyunk együtt a jegyesemmel és eddig néma,mosolygós megfigyelőnek számítottam. És ezt neked köszönhetem! 🙏"

Botos Réka

"Ha szeretnél egy olyan tanfolyamot, ami amellett, hogy online végezhető, a saját időbeosztásod, lehetőségeid szerint, viszont mindent ad, amit egy személyesen részvétellel végzett kurzus, akkor a legjobb helyen vagy! Evelin egyedi, interaktív megoldása nagyon könnyen megszerethető, igazán színes, izgalmas. Mindemellett Evelin nagyon segítőkész, kedves személyiség, aki szeretettel fordul a tanfolyam résztvevői felé minden kérdés esetén és nyitott a résztvevők véleményére (...) Csak ajánlani tudom!"

Patkóné Wippelhauser Nikolett

"Hola Evelin, köszönöm szépen neked mindkét interaktív kurzust! Szuperek a módszereid és nagyon kreatívak a téma választások 😁 Mindig óriási szerettel fordulsz minden tanítványod felé amiért külön hálásak lehetünk🥰! Nagyon köszönöm neked az eddigieket (...).

Katona Balázs

Ki tartja a minikurzust?

perfil

Mészáros Evelin vagyok, a Lleidai Egyetemen (Spanyolországban) végzett spanyoltanár és online tananyagfejlesztő.

3 éve a napsütötte Barcelonában élek, innen tartok online kurzusokat és nyelvórákat.

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több embernek segítsek a hagyományos oktatási rendszer által belénk táplált rossz tanulási szokásokat korszerű módszerekre cserélni, hogy ezáltal gyorsabban elérjék a céljukat. 

Akár a mindennapok során van szükséged a spanyolra, akár egyszerűen csak elvarázsolt a nyelv szépsége, ezért szeretnéd beszélni és érteni azt, számíthatsz a segítségemre!

Legyen a spanyol nyelvtanulás egy csodálatos, örömteli utazás!