Español Activo® Básico A1 kurzus kezdőknek

Az INTERAKTÍV videókurzus, ami (tényleg) FELLENDÍTI A SPANYOLOD

– és ahol Te vagy a főszereplő

Mi vár rád a kurzuson?
Az Español Adictos egyedi fejlesztésű, interaktív tanulási módszerét alkalmazva képes leszel alapszinten kommunikálni a leggyakoribb hétköznapi helyzetekben – már néhány hónap után!

Miért egyedülálló Magyarországon ez a videókurzus?

Mert interaktív videós technológiát alkalmaz, így tartósabb és szilárdabb tudást szerzel, ráadásul gyorsabban.

Mik azok az interaktív videók?

Miért jó ha interaktív videókkal tanulsz a hagyományos helyett?

A kurzus után képes leszel:

Ha holnap nekilátsz a tanulásnak, Te is elérhetsz ide 😉

„Olyan szilárd alapot kaptam, amit nemcsak hogy már most tudok használni hétköznapi helyzetekben, hanem amire nagyon jól lehet majd építkezni.” (Vigh-Ónodi Berill)

Az Español Activo® módszernek köszönhetően stresszmentesen és gyorsan tanulhatsz, ami önbizalommal tölt el!

Megmutatom, hogy hogyan.

Olyan kifejezéseket és mondatokat fogsz tanulni, amik a mindennapi kommunikáció során és kezdő szinten a legfontosabbak.

A példamondatokon keresztül történő tanulásnak köszönhetően gyorsabban megragad, amit tanulsz, és a beszédben is könnyebben előjön.

A példamondatok során ösztönösen sajátítod el a nyelv logikáját. Valamint kifejezetten magyar nyelvtanulókra szabott magyarázatokkal is segítek neked, hogy képes legyél saját mondatokat alkotni.​

Az anyanyelvi hanganyagok segítenek neked, hogy a való életben is megértsd a nyelvet, akár filmekben, dalokban vagy a helyiekkel beszélgetve.​

Végeredmény:

Büszkének és magabiztosnak érzed majd magad, mert fogod tudni használni a nyelvet hétköznapi helyzetekben és ráadásul természetesen fogsz hangozni.​

Régebben Marianna is küzdött a nyelvtanulással, de az Español Activo módszernek köszönhetően egy új világ nyílt meg előtte

„Olyan könnyedén tudjuk tanulni a nyelvet, amit én soha nem gondoltam...” (Abuczki Marianna)

Tudd meg, hogy neked való-e a kurzus!

Mit tanulhatsz meg pontosan a kurzus során?

Köszönések és bemutatkozás. A spanyol nyelv betűi és hangjai. Alapvető nemzetiségek és foglalkozások. A számok 0-100-ig.

Szándék kifejezése. Idő meghatározása (napok, hónapok, évszakok nevei). Mindennapi tevékenységek. A szabályos igék jelen időben.

A család. Személyleírás (külső és belső tulajdonságok). A ser létige. Tetszés és nemtetszés kifejezése. Birtoklás kifejezése.

Szállásfoglalás. Preferenciák kifejezése. Kérdőszavak (ki, mi, mikor, hol, mennyi). Létezés kifejezése (hay ige) és helymeghatározás (estar ige).

Vásárlással kapcsolatos kifejezések. Élelmiszerek, ruhadarabok és egyéb mindennapos használati tárgyak nevei. A számok 1 000 000-ig.

A lakóhellyel kapcsolatos szókincs (lakóhelytípusok, helyiségek, bútorok, egyéb tulajdonságok). Helyhatározó szavak.

Helyek és szolgáltatások egy városban. Útbaigazítás. Tömegközlekedéssel kapcsolatos szókincs. Az időjárás. A három létige (ser, estar, haber).

Mindennapi cselekvések. Az idő és a gyakoriság. Rendhagyó igék jelen időben. Barátok meghívása, programok szervezése.

Éttermi rendelés. Alapvető élelmiszerek és elkészítési módok. Tipikus spanyol és latin-amerikai ételek.

Nézd meg mit mondanak, akik már részt vettek

"Ha azon gondolkozol, hogy spanyol nyelvet tanulnál, de nem szavakat akarsz biflázni és mantrázni, akkor jó helyen jársz. Evelin kurzusa kommunikációra fókuszál, az első perctől azt érzed, hogy bár online tanulsz, de mintha Evelin ott lenne veled és csak hozzád beszélne. A tanfolyam során kifejezetten olyan szavakat, mondatokat, kifejezéseket tanulhatsz, amit élő beszédben, szituációkban tudsz használni. A témákat játékosan és interaktívan lehet feldolgozni. Szóval érdemes belevágni!"

O. Bernadette
O. Bernadette

Nagyon jól felépített, színes, interaktív tananyaggal fejleszthetem a nyelvtudásomat. Saját tempóban tanulhatok. (...) Teljesen kezdő szinten motiválva vagy, hogy "Tú también puedes aprender en español" - "te is megtanulhatsz spanyolul". Számomra nagyon motiváló az, hogy ha gyakorlok, nem kell "napokat" várni a javításra. 1 gombnyomás, és tádááám... látom is, hogy mit hibáztam. Azonnal tudom javítani, újra gyakorolni. Ami külön pluszt ad, hogy Evelin olyan tanár, aki bíztat, hogy használjam a tudásom és nem gond, ha valamit nem jól/nem helyesen mondok. Nem vág közbe, hogy "de ezt nem jól mondtad, nem így, hanem úgy kell". Persze felhívja a figyelmet, hogy mire figyeljek oda és rávezet a megoldásra. Emellett türelmes, támogató és segítőkész. (...) Minőséget kapok a pénzemért. Köszönöm.

Szimilkó Anita
Szimilkó Anita

Prémium csomag résztvevő

A tananyag rendkívül jól kidolgozott és könnyen értelmezhető. Nagyon tetszenek a játékos feladatok. Csak ajánlani tudom mindenkinek, aki spanyolul szeretne tanulni! 🥰 Nagyon jó vele tanulni, mert türelme határtalan, kreatív és nagyon jó ötletei vannak, ha segítségre lenne szükséged vagy elakadsz a tanulásban. Eddig nem mertem belevágni új nyelv tanulasba, mert tartottam tőle, hogy öreg vagyok hozzá és megunnám. Az öt hónap alatt megtanultam az alapokat és még sok mást is, és még mindig érdekel, sőt szeretek tanulni, hála neked!

Horváthné Böcsödi Gabriella
Horváthné Böcsödi Gabriella

"Életem legjobb és leghasznosabb nyelvtanfolyama fejeződött be az Espanol Adictos diákjaként. Nem tudok elég hálás lenni Evelinnek, a kurzus oktatójának és megálmodójának, aki a módszere segítségével könnyen elsajátíthatóvá tette a spanyol nyelvet. A kurzus végéhez közeledve már egy, a szintnek megfelelő tudással és magabiztossággal rendelkeztem, amit eddig sose tapasztaltam. 😉 Evelin személyében pedig egy olyan tanárt kaptam, akiről nem is álmodtam (mert amíg nem ismertem, nem is hittem, hogy létezhet), minden azon tudással és készséggel rendelkezik, ami már önmagában arra sarkall, hogy tanulni akard a spanyolt az ő kurzusán. (...) már nem csak maga a spanyol nyelvet imádom, de tanulni is azt." 😍

Abuczki Marianna
Abuczki Marianna

Prémium csomag résztvevő

"Ha szeretnél egy olyan tanfolyamot, ami amellett, hogy online végezhető, a saját időbeosztásod, lehetőségeid szerint, viszont mindent ad, amit egy személyesen részvétellel végzett kurzus, akkor a legjobb helyen vagy! Evelin egyedi, interaktív megoldása nagyon könnyen megszerethető, igazán színes, izgalmas. Csak ajánlani tudom! Csak ajánlani tudom! Köszönöm Evelin, hiányoznak a tananyagok és a Zoom-os órák, remélem, lesz folytatás! Nagyon élveztem! 🥰"

Patkóne Wippelhauser Nikolett
Patkóne Wippelhauser Nikolett

Prémium csomag résztvevő

Abszolút mindenkinek csak ajánlani tudom ezt a spanyol kurzust.❤️ Ez egy remek lehetőség arra, hogy spanyolul tanulj. Szabadon választhatod mikor és milyen tempóban tanulj. Így nagyon könnyen és rugalmasan beleilleszthető a napirendbe. Örülök, hogy én rátaláltam, és Evelin segítségével tanulhatom a spanyol nyelvet. ❤️

Farkas Krisztina
Farkas Krisztina

"(...) a maraton tanulásom is kiváltott némi pozitívumot, adott annyi bátorságot hogy a párom családja körében folyamatosan tudtam párbeszédbe keveredni szinte mindannyiukkal, érteni eddig is sok mindent megértettem,de nem tudtam,nem mertem megszólalni spanyolul. Nagy meglepetés volt ez az egész család számára, hiszen 6 éve vagyunk együtt a jegyesemmel és eddig néma,mosolygós megfigyelőnek számítottam. És ezt neked köszönhetem! 🙏"

Botos Réka
Botos Réka

Hola Evelin, köszönöm szépen neked mindkét interaktív kurzust! Szuperek a módszereid és nagyon kreatívak a téma választások 😁 Mindig óriási szerettel fordulsz minden tanítványod felé amiért külön hálásak lehetünk🥰!

Katona Balázs
Katona Balázs

A kurzus számokban

9 modul

80+ interaktív videólecke

400+ interaktív gyakorló feladat

600+ példamondat hanganyaggal

Gyakorolj szórakozva az interaktív feladatokkal!

Ki vagyok én, és miért tanulj tőlem?

Mészáros Evelin

online spanyol nyelvi mentor

Mészáros Evelin vagyok, a Lleidai Egyetemen (Spanyolországban) végzett spanyoltanár és online tananyagfejlesztő.

Két szenvedélyem van: a spanyol nyelv, valamint annak tanítása, kifejezetten hatékony és élvezhető módszerekkel.

A spanyol nyelv iránti “megszállottságom” egészen Barcelonáig hozott 2020-ban, azóta élek ebben a csodás városban. 🙂

Küldetésemnek tekintem, hogy minél több embernek segítsek a hagyományos oktatási rendszer által belénk táplált rossz tanulási szokásokat korszerű módszerekre cserélni, hogy ezáltal gyorsabban elérjék a céljukat.

Online tanfolyamaim és programjaim segítségével abban tudlak támogatni, hogy minél gyorsabban képes legyél magabiztosan kommunikálni spanyolul a hétköznapi helyzetekben.

Akár a mindennapok során van szükséged a spanyolra, akár egyszerűen csak elvarázsolt a nyelv szépsége, ezért szeretnéd beszélni és érteni azt, számíthatsz a segítségemre!

Ha jelentkezel a kurzusra, ez mind a Tiéd lesz

*Kizárólag a Teljes és a Prémium csomag tartalma.

"Jó-jó, Evelin, de nekem nincs sok időm a tanulásra."

Semmi gond! Tanulj annyit, amennyit tudsz, akkor, amikor ráérsz. Éppen ezért adok neked örökös hozzáférést a tananyaghoz. A saját ütemedben haladhatsz, sietség nélkül.

Látod már, hogy megéri jelentkezned? 😉

Válaszd ki a Neked megfelelő csomagot!

KEZDŐ CSOMAG

azoknak, akik szeretnének belekóstolni a nyelvbe
125 (kb. 48 500 Ft)
 • Interaktív videók, beágyazott feladatokkal (Értéke: 150 €)
 • Példamondatok hanganyaggal (Értéke: 50 €)
 • Letölthető PDF tananyagok (Értéke: 50 €)
 • BÓNUSZ: 50 leggyakoribb ige kezdőknek PDF tananyag
 • BÓNUSZ: Utazz bátran spanyol nyelvterületre! minikurzus
 • Interaktív gyakorlófeladatok a 2-9. modulhoz
 • 3 hónapon át egyéni támogatás (6 db 60 perces beszédóra)
 • Személyre szabott segítség
 • Örökös hozzáférés a teljes tananyaghoz

PRÉMIUM CSOMAG

azoknak, akik személyre szabott segítségre vágynak
429 (kb. 166 700 Ft)
 • Interaktív videók, beágyazott feladatokkal (Értéke: 150 €)
 • Példamondatok hanganyaggal (Értéke: 50 €)
 • Letölthető PDF tananyagok (Értéke: 50 €)
 • Interaktív gyakorlófeladatok (Értéke: 100 €)
 • 3 hónapon át egyéni támogatás (kéthetente találkozunk, össz. 6 alkalommal) (Értéke: 240 €)
 • Hatékonyságnövelő nyelvtanulási tippek
 • Személyre szabott haladási tempó és segítség
 • Kérdezési lehetőség elakadás esetén
 • Megadom a kezdőlökést, hogy kialakuljon a tanulás szokása, és valóban megtanulj spanyolul!
 • BÓNUSZ: 3 kiegészítő minimodul a törzsanyag mellé (Témák: kiejtés-beszédértés, utazás és a munka világa)
 • BÓNUSZ: 50 leggyakoribb ige kezdőknek PDF tananyag
 • Örökös hozzáférés a teljes tananyaghoz

🔐 A vásárlás kizárólag online bankkártyás fizetéssel lehetséges. Ez manapság egy elterjedt és biztonságos módja a vásárlásnak.

A fizetés a Stripe biztonságos rendszerén keresztül történik. Mi nem férünk hozzá a bankkártya-adatokhoz, és nem tároljuk azokat.

💶 Nyugodtan fizethetsz forint alapú bankkártyával is. A tanfolyam ára az aktuális napi középárfolyam szerint fog levonódni a számládról, extra költségek nélkül. Ugyanis az online bankkártyás vásárlás NEM egyenlő az átutalással.

 

Kiegészítő minimodulok

 • Ha a Prémium csomagot választod, akkor mind a 3 kiegészítő minimodult megkapod ajándékba a kurzus 9 főmodulja mellé!
 • Az ajándék összértéke: 39€ / 15 000 Ft.

Merülj el a spanyol dallamosságában!

Tanulj meg néhány trükköt, amik segítségével már kezdőként könnyebben megértheted az anyanyelvieket, és spanyolosabb kiejtéssel beszélhetsz!

EXKLUZÍV AJÁNLAT

Utazz bátran spanyol nyelvterületre!

Oldd meg magabiztosan az utazás során legyakrabban felmerülő helyzeteket (pl. check-in, információ- és segítségkérés, reklamáció).

EXKLUZÍV AJÁNLAT

Készülj fel a spanyolországi karrieredre!

Sajátítsd el a munka világával kapcsolatos legfontosabb alapszókincset, és tanulj meg beszélni a képességeidről, készségeidről alapszinten!

EXKLUZÍV AJÁNLAT

Bizonytalan vagy, hogy neked való-e a kurzus? Foglalj egy díjmentes konzultációt velem, és minden kérdésedet megválaszolom a tanfolyammal kapcsolatban.

Maradt még kérdésed?

A lenti GYIK szekció mindent megválaszol a tanfolyammal kapcsolatban. Ha mégis kérdeznél tőlem, az espanol.adictos@gmail.com email címen bátran tedd meg!

Tekintettel arra, hogy Spanyolországban élek, az áraimat euróban adom meg.
Az online bankkártyás fizetés azonban semmilyen plusz költséggel nem jár számodra, akkor sem, ha csak forint alapú számlád van. A tanfolyam ára az aktuális napi középárfolyam szerint fog levonódni a kártyádról.

Kizárólag bankkártyás fizetéssel tudsz fizetni. A tranzakció a külső banki partnerem (Stripe) rendszerén keresztül történik. Ez egy teljesen biztonságos és elterjedt módja az online vásárlásnak, és természetesen nem rendelkezünk a bankkártya információiddal.

A sikeres tranzakció után egy visszaigazoló e-mailt fogsz kapni. Ha technikai nehézséged merül fel, vedd fel velem a kapcsolatot az hola@espanoladictos.com e-mail címen.

Igen, a Prémium csomagban van erre lehetőség. Ha szeretnél személyre szabott támogatást tőlem, akkor válaszd ezt a csomagot.

Ennek keretén belül 3 hónapon át egyéni támogatást kapsz tőlem, aminek része 6 db 60 perces beszédóra (tehát kéthetente egyszer fogunk találkozni). Ezeken az alkalmakon a Te tempódban fogunk haladni, és személyre szabott visszajelzést kapsz tőlem.

A 3 hónap során bármilyen spanyoltanulással kapcsolatos elakadás esetén fordulhatsz hozzám. A nyelvi kérdéseken kívül nyelvtanulással kapcsolatos elakadásokban is tudok neked segíteni, és hatékonyságnövelő tippeket adni.  

Semmilyen előképzettségre nincs szükség, ugyanis a tanfolyam teljesen kezdő szintről indul.

Az Español Activo tanfolyam tananyagát úgy állítottam össze, hogy minden tudást megadjon neked, amire kezdő szinten szükséged van. Egy applikációval való tanulás során sokszor maradhatnak hézagok a tudásodban, mivel  ezek nem egyenértékűek egy átfogó tanfolyammal.

Ezen kívül a legrelevánsabb szókincset és nyelvtant tanulhatod a kurzuson, amire kezdőként leginkább szükséged van, és amit tényleg használni fogsz a mindennapi kommunikáció során. Csakis 100%-ig életszerű példamondatokat tartalmaz a kurzus, amiket egy spanyol is mondana, szemben az applikációk sokszor Google fordító-ízű mondataival.

A kurzuson megtanult mondatok által természetesen hangozhatsz spanyolul, hiszen olyan kifejezéseket, szófordulatokat fogsz használni, amiket az anyanyelviek is nap mint nap mondanak.

És ami talán a legfontosabb, hogy az Español Activo tannfolyamon minden nyelvi készségedet fejlesztheted (olvasás, hallás, írás, beszéd), különös tekintettel a beszédre. A tanfolyam olyan feladatokat tartalmaz, amik kifejezetten elősegítik az egyedül történő beszédgyakorlást (pl. a “hallgasd és ismételd” feladatok, a beszédfelismerést alkalmazó feladatok és a beszédfeljesztő interaktív videók). Az applikációkkal kapcsolatban valódi készségfejlesztésről általában nem is beszélhetünk, hiszen legtöbbször nincsenek egy-egy mondatnál hosszabb szövegek, amik az olvasott vagy a hallott szöveg értését fejlesztenék. S az íráskészség fejlesztése is kimerül annyiban, hogy le kell írnod egy szót vagy mondatot, amit korábban tanított az applikáció, de valódi, önálló mondatalkotásról nem beszélhetünk. A beszédkészség fejlesztése pedig általában teljesen hiányzik.

A kurzuson részletes, és kifejezetten magyar nyelvtanulókra szabott(!) magyarázatokat kapsz, hogy valóban megértsd a tananyagot, valamint letöltheted PDF-ben a videók alatt használt prezentációt, hogy bármikor gyorsan át tudd nézni. Az applikációk gyakran nem adnak magyarázatokat és/vagy extra segédanyagokat, vagy csak nagyon rövideket, s rádásul általában ezek angol nyelven vannak.

Az irányított feladatokan kívül (pl. feleletválasztós kvízek, fordításos feladat) a szabadabb gyakorlásra is teret ad a kurzus (pl. írd meg a saját példamondataid, írj egy rövid foglamazást a tanultak alapján, játssz el egy szituációs gyakorlatot velem egy interkatív videó formájában). Ez utóbbit az az applikációk legtöbbször nem tudják biztosítani, ezért leginkább csak passzív tudást tudnak adni, vagyis megértesz majd dolgokat, de egy valódi kommunikációs helyzetben nehezedre eshet majd őket használni.

Ha szeretnéd az Español Activo spanyoloktatási program valamelyik csomagját megrendelni, akkor a kívánt csomagajánlat alatti gombra kattintva ki kell töltened a megrendelő űrlapot. Meg kell adnod az adataid, majd az online rendszeren keresztül fizetned. 

Attól függ, hogy mennyit és milyen gyakran tanulsz. Ha például minden nap tanulsz egy órát, akkor akár 3-4 hónap alatt befejezheted a kurzust. 

Igen, a teljes tananyaghoz hozzáférést kapsz a jelentkezés után 1 munkanapon belül. 

A kurzushoz örökös hozzáférést kapsz. A tananyagot Español Adictos oktatási felületén éred el, ezen a linken: https://espanoladictos.com/aula 

 

Nincs semmilyen rendkívüli technikai követelmény, a kurzushoz csak egy számítógép kell, internetkapcsolat, és esetleg egy fülhallgató.

A kurzus mobiltelefonon is működik, de a jobb felhasználói élmény érdekében számítógép használatát javaslom.

A Kezdő csomagról bármikor át tudsz váltani. Teljes csomagra, a különbözeti díj befizetése után.

Teljes csomagról Prémium csomagra váltás a szabad helyek függvényében lehetséges.

Amennyiben ilyen szándékod van, írj nekem egy e-mailt az espanol.adictos@gmail.com címre és megbeszéljük.

Kisebb csomagra a váltás nem lehetséges. A befizetett csomagdíj nem visszatérítendő.