“Olyan könnyedén tudjuk tanulni a nyelvet, amit én soha nem gondoltam.”

Avagy miben más az Español Adictos-szal tanulni?

Tanulási tippek

Emlékszel még Mariannra, akinek történetén keresztül 10 lépésben bemutattam, hogyan juthatsz el a magabiztos spanyol kommunikációg TE is? (Ha nem olvastad még a cikket, akkor IDE kattintva eléred.) 

Nos, ha eddig esetleg nem gondoltad, akkor elárulom, hogy Mariann az Español Adictos diákja. Egészen pontosan az Español Activo Básico A1 kurzuson vett részt 2022. szeptemberétől.

Hogyan segíthet téged is az Español Activo kurzus a spanyolos céljaid eléréseben?

  1. Az Español Activo kurzus kommunikációközpontú, ami azt jelenti, hogy természetes módon, hétköznapi szituációk keretén belül tanulhatod a spanyol BESZÉDET.
  2. A naprakész tanítási módszertan hatékonyságát innovatív technológiai megoldások is fokozzák. Az interaktív videók fenntartják a figyelmed és rögtön tesztelik, hogy megértetted-e a tananyagot. A szintén interaktív gyakorlófeladatok automatikus javításának köszönhetően pedig még gyorsabban haladhatsz, hiszen nem kell a megoldókulcsot bogarásznod.
  3. Bárhol és bármikor tanulhatsz, tekintettel hogy a kurzus 100% online.
  4. A kurzuson mindent megkapsz, amit kezdő szinten tudnod kell. Nincs szükséged külön feladatgyűjteményre, szókincsfejlesztő vagy nyelvtanos könyvre. Az egyetlen, amit mégiscsak ajánlok beszerezni pluszban, az egy jó szótár, annak ellenére, hogy minden leckéhez van szószedet.
  5. Önálló szavak magolása helyett kész kifejezéseket és mondatokat tanulhatsz, amiket egy az egyben alkamazhatsz a mindennapi életben. (Hogy ez miért jó, arról ITT írtam korábban.) Plusz a mondatok kiejtését is hallhatod, az esetek többségében anyanyelvi beszélőtől. 
  6. A nyelvtant rögtön alkalmazásban látod, és te is így gyakorolhatod be. A példamondatok segítségével – bonyolult nyelvtani szabályok magolása helyett – ösztönösen fogod megtanulni a nyelv működését.

  7. A módszernek köszönhetően arra is képes leszel, hogy az egyes leckék példamondatai által megalkosd a saját mondataidat, s így magadra szabd a kurzust. 

8. Mivel a beszédfejlesztés kiemelt figyelmet kap, számos olyan feladat van, ahol hangfelismerő szoftver ellenőrzi a válaszodat. Ezen kívül pedig beszédfejlesztő interaktív videókat is találsz, ahol velem (Evelinnel) beszélgethetsz egy megadott szituáció keretében.

9. A hallás és olvasás utáni értéshez a szintednek megfelelő, változatos és naprakész szövegeket, hanganyagokat és videókat biztosítok neked.

10. Az íráskészséged fejlesztésére pedig témajavaslatokat és támpontokat adok, amik alapján megírhatod a saját fogalmazásaidat. 

11. Hatékony nyelvtanulási tippekkel is ellátlak, amiknek segítségével felülírhatod a hagyományos oktatási rendszer által beléd táplált rossz tanulási szokásokat, s gyorsabban haladhatsz. 

12. Az élő bejelentkezések alkalmával folyamatosan segítelek, ha van valamilyen kérdésed vagy elakadásod. Nem csak a tananyaggal, hanem a tanulásmódszertani technikákkal kapcsolatban is kérdezhetsz.

13. Ezeken a találkozókon megismerhetsz hozzád hasonló embereket és megoszthatod velük ötleteidet, tapasztalataidat.

14. Nem csak a spanyol nyelvet tanulhatod, hanem a hispán kultúrát is megismerheted, kliséktől mentesen. Megmutatom, hogy Spanyolország nem csak fiesta, tengerpart és napsütés, hanem rengeteg érdekességet tartogat még ezen kívül. 

15. A kiscsoportos online órák pedig végleg felkészítenek a való életre, ugyanis itt élőben gyakorolhatsz tanulótársaiddal, életszerű kommunikációs gyakorlatokon keresztül, és természetesen jó hangulatban. 😉

Na de inkább beszéljenek helyettem a diákok…

Ha Te is szeretnél sikerélményeket szerezni és magabiztosan kommunikálni spanyolul, akkor jelentkezz az Español Activo Básico A1 kurzusra ITT.

Hogyha pedig még bizonytalan vagy, akkor foglalj le egy ingyenes hívást velem ITT, ahol megismerkedhetünk egy kicsit jobban, és segítek neked dönteni (teljesen kötelezettségmentesen).

Espero verte pronto. Remélem, hamarosan találkozunk. 🙂

 

Tags :
beszédközpontú módszer,hatékony nyelvtanulás,online spanyoltanulás,spanyol kommunikáció,spanyol nyelvtanulás,tanulási technika,tanulásmódszertan,visszajelzés
Share This :

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail címet nem tesszük közzé. A kötelező mezőket * karakterrel jelöltük